Et fyrverkeri av en kvartfinale

Det ble et fyrverkeri av en kvartfinale da Nymark tok i mot Austevoll i Vinterserien søndag kveld.

Denne søndagen var det klart for den andre kvartfinalen i Vinterserien, klasse A menn. Fredag tok NHHI seg videre med 3-0 borte mot NBK. For en kamp det ble på Nymarksbanen.

Hjemmelaget tok tak fra start og allerede etter ett minutt satte Ali Abbas inn 1-0 til hjemmelaget med en flott scoring. Mathias Veivåg ordnet balanse og utliknet til 1-1 etter knappe kvarteret. Det ble også stillingen til pause.

Etter hvilen tok kampen av. Først satte Leo Fejzi 2-1, før Austevoll og Trond Fredrik Ludvigsens elever snudde. Først utlikner Robert Melingen etter en drøy time, før Mathias Veivåg er frempå med sitt andre for dagen, kun minutter etterpå. Dermed 3-2 til gjestene.

Dennis Pettersen ordner 3-3 etter 68 minutter, før Jacob Aanonsen gir vertene ledelsen 4-3 med drøye 10 minutter igjen å spille. Den ledelsen varer kun to minutter, før Jonathan Skår utlikner til 4-4. Dermed blir det en dramatisk avslutning. Vinnermålet kommer kun fire minutter etter. Dennis Pettersen setter sitt andre for dagen og vertene vinner 5-4. Dermed er Nymark videre til semifinalen i Vinterserien 2022.
Under et lite mini-album fra kampen. Flere bilder kommer så fort vi er klare med de.