Barcelona holdt lekestue i kvartfinalen

Sevilla fikk det tøft da de møtte Barcelona i kvartfinalen i den spanske cupen onsdag.

Først ble Sevilla snytt for en klar straffe etter en hands i Barcelona sin 16-meter, men derfra og ut handlet alt om vertene.

Barcelona kjørte over gjestene og ledet hele 3-0 bare 20 minutter ut i kampen. Da hadde både Salma Paralluelo, Aitana Bonmati og Mariona Caldentey scoret hver sin gang.

Caroline Graham Hansen prøver seg på et skudd. Foto: Andreas Kristoffer Berge / Deportes Femeninos / Kvinneidrett.no / Sportskollektivet

Vertene fortsatte å dominere mot gjestene fra sør-Spania og til pause sto det hele 6-0 etter at Paralluelo og Caldentey hadde satt en hver til, samt at Caroline Graham Hansen scoret 6-0-scoringen.

Etter hvilen ble det mye bytter på begge lag og alle ventet på at dommeren skulle blåse av kampen. Likevel. Bonmati satt inn 7-0, før Ariana Arias satt sitt første cupmål for Barcelona. Det var også hennes andre mål i Barcelona-drakten og det i hennes andre A-lagskamp. Hun har nå to mål på tre kamper og på 34 minutter spilletid denne sesongen (alle turneringer inkludert).

Til slutt endte det med en komfortabel 8-0-seier til Barcelona og det var nok en seier som fint kunne vært mye større.

Athletic Club slo ut Tenerife i den andre kvartfinalen onsdag. Der vant de etter straffesparkkonkurranse.

Torsdag er vi på plass for å dekke kvartfinalen mellom Atletico Madrid og Real Madrid der Vilde Bøe Risa spiller for førstnevnte. I tillegg går Levante mot Synne Jensens Real Sociedad.

Ingrid Syrstad Engen gjorde en god figur i midtforsvaret. Foto: Andreas Kristoffer Berge / Deportes Femeninos / Kvinneidrett.no / Sportskollektivet