Jenny Juliebø jubler for poeng mot Koll. Foto: Andreas Kristoffer Berge / Kvinneidrett.no / Sportskollektivet

–⁠ Vi kan klare å stjele poeng

TIF Viking slo Koll 3-1 på bortebane for to uker siden. Lørdag møter de Randaberg i kampen om serietoppen.


For etter en knallsterk kamp, og spesielt mot slutten av settene var det TIF Viking fra Bergen som var sterkest i Kringsjåhallen da de møtte de nybakte Norgesmesterne fra Koll. Til slutt vant bergenserne 3-1.

– Ja, jeg føler at vi ikke lar oss stresse av at vi havner bakpå i de fleste settene. Vi er ganske gode fra 20 poeng og utover for vi er veldig aggressive, så det lønner seg virkelig her i dag, sier TIF Vikings Jenny Juliebø til Kvinneidrett.no etter kampslutt i Kringsjåhallen.

Sikter mot semifinale

Med det havnet Koll kun to poeng bak serieleder Randaberg. Samtidig fikk de en luke til Koll på tredjeplassen i kampen om en av de to direkte semifinaleplassene.

– Det er ekstremt viktig. Bare det å ta en seier mot Koll satt oss mye nærmere den topp 2 som vi sikter på.

Uken etter ble det 3-0-seier mot Koll på hjemmebane og dermed er TIF Viking nå serieleder i skrivende stund. Dog med en kamp mer spilt enn Randaberg.

Toppoppgjør i Randaberg

Lørdag møtes topp to i Randaberghallen og Juliebø har troen på poeng.

– Det er sykt gøy. Jeg føler vi har lagt oss litt nedpå når vi har tatt ett sett mot Randaberg tidligere, så hvis vi klarer å ikke si oss fornøyd med ett sett, så kan vi i hvert fall klare å stjele ett poeng fra Randaberg.

TIF Viking kom sterkt mot slutten av fjorårssesongen og har denne sesongen opprettholdt formen gjennom hele veien og kjemper nå om en plass i final 4. Final 4 skal arrangeres for første gang noensinne i Mizunoligaen i Randaberghallen i april.

– Vi har hatt en veldig bra sesong hittil. Vi har en ganske stor tropp og får brukt mange spillere. Vi har nettopp fått igjen enda en opplegger, så det er jo en bonus. Vi har egentlig spilt kjempebra og har nesten vunnet alle kampene 3-0, forruten om de kampene vi har tapt og i dag med 3-1.

Men først venter et tøft program i februar der laget jakter flere seire.

– Ja, vi har en kjempeviktig måned nå i februar og alt kan skje. Det er mange lag som svinger, og det kan helt sikkert vi og finne på. Vi må bære være like skjerpet og ivrig på å ta alle, avslutter Juliebø til Kvinneidrett.no.

Se bilder fra oppgjøret mellom Koll og TIF Viking på våre fotosider HER

Foto: Andreas Kristoffer Berge / Kvinneidrett.no / Sportskollektivet

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.