Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Tim Nilsen senket gamleklubben

Skrevet av Odd Løvset
10.09.2022 20:55 - OPPDATERT 10.09.2022 20:55

Tim Nilsen ble matchvinner for Fana da klubben gjestet Lysekloster i dagens toppduell i 3.divisjon avdeling 3.

Disse to klubbene trengte begge tre poeng denne lørdagen etter at lagene lå 7-8 poeng bak serielederen Brann 2 før denne kampen. Dermed var denne tetduellen viktig. Det bar kampen preg av i starten og lagene lå tett og ga ikke mye rom vekk til motstanderen. Den første omgangen var en sjansefattige affære hvor begge keeperne måtte ut med hver sin gode redning før hvilen, ellers var det rolig. Vi fikk likevel et mål. En corner fra Fana blir stusset videre av Malvin Ingebrigtsen og Anders Sørevik reagerer raskest og pirker inn 1-0 til gjestene. Det er ogå stillingen til pause.

Etter hvilen åpener kampen seg litt mer opp og Lysekloster tar mer over. Gjestene ligger lavt og sliter med å komme seg ut i begynnelsen. De har riktignok noen kontringer, men det er vertene som styrer. Etter en drøy time utlikner innbytter Ole Kallevåg til 1-1. Vertene fortsetter å styre, men det er igjen gjestene som scorer. En corner blir ikke klarert vekk og ballen lander hos målsniken Tim Nilsen. Han gjør som dyktige avsluttere gjør, finner en åpning. En herlig avslutning sniker seg inn opp i hjørnet bak Lysekloster sin solide sisteskanse.


Det blir med de tre målene i denne kampen og gjestene Fana klatrer til en tredjeplass med sine 36 poeng. Lysekloster er nummer fire med sine 34 poeng. På toppen er det målforskjell som skiller Brann 2 og Brodd på 41 poeng. Dermed er det spennende seks kamper igjen denne høsten. Fana har bl.a Brodd hjemme på Nesttun senere i høst.


Under ser dere litt bilder fra kampen. Album komer.

Abonner på Sportskollektivet for å få tilgang til hele saken, og mye mer!

Få full tilgang til Norges mest hardtsatsende nettavis for nyheter, reportasjer, videoer og meninger.
Vårt mål er å gi deg de beste historiene fra breddeidretten!

Har du hatt abonnement tidligere, logg inn med brukeren din og forny
abonnementet via "Min side"

OBS: Når du tegner abonnement med Vipps, se til at du ikke
surfer i privat modus i nettleseren din.

KAMPANJE: Ingen kampanjer for øyeblikket

Kontoregistrering

Velg Betalingsmetode

Kort
Vipps

Velg abonnement