Sivert Heltne Nilsen etter kampen mot Molde Foto: Trond Gausemel, Hordalandsfotball

Heltne Nilsen: –⁠ Veldig bittert å stå igjen med null poeng

Det sier Brann kaptein Sivert Heltne Nilsen etter at Brann ga fra seg 1-0 ledelsen mot Molde. Gjestene vant tilslutt 3-1.

Det så lenge veldig positivt ut for Brann da klubben hadde besøk av Molde. Brann tok ledelsen i 1.omgang, en omgang laget var best, ved Fredrik Pallesen Knudsen. Klubben hadde flere gode angrep og kunne fort ha ledet mer inn til hvilen.

I den andre omgangen fortsetter Brann å imponere de første 15 minuttene. Kornvig var bare en kjemepredning unna å sende Brann opp i 2-0. Så kollapset klubben. Først kom 1-1 på en corner. Ikke lenge etter setter Molde to kjappe mål. Dermed vinner gjestene med 3-1 foran et fullsatt Stadion.