Heltne Nilsen: –⁠ Det var en litt rotete kamp.

Det endte med 0-0 mellom Brann - Srømsgodset denne våte fredagskvelden i Bergen.

Det var nesten 16.000 solgte billetter til Brann - Strømsgodset og oppstarten etter sommerpausen. De måtte gå skuffet hjem etter en litt rotete kamp fra begge lag. Ingen av lagene klarte helt å finne spillet sitt, slik at kampen endte med 0-0 mellom klubbene.

Det var sjanser i begge ender og Brann keeper Mathias Dyngeland ble kåret til hjemmelagets beste etter at han bl.a reddet Brann med en flott benparade i den første omgangen. Brann ville ha straffe i den andre omgangen, men dommeren og VAR teamet mente at handsen ikke var straffbar.

Poengdelingen betyr at Brann taper terreng til Bodø/Glimt som topper tabellen med 30 poeng etter dagens seier. Brann ligger på andreplass med sine 28 poeng. I tillegg har laget spilt en kamp mer enn laget fra Bodø. Strømsgodset er nummer seks på tabellen denne sesongen.