Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 31.desember

Det ble pene penger for de som fulgte oss på oddsen fredag. I dag er det Nyttårsaften og vi har litt Premier League til dere og Lotto som overskrifter.


Dette er siste tips fra oss. Ikke bare for det gamle året dessverre. Hordalandsfotball har vært elektronisk kommisjonær noen år, men på grunn av Norsk Tipping kutter antall e-kommisjonærer, så er turen kommet for å avslutte dette kapitelet. Vi vil takke de som har fulgt vår side og håpe de følger oss videre med annet sportsstoff  på Sportskollektivet.no og Hordalandsfotball på FB. Det er trekning i Lotto i dag og det er ca. 14 millioner i førstepremiepotten. Så dette er siste sjanse til å vinne på lotteri spill i år, men da må du levere en kupong. Oddsen byr på mye bra fotball i dag. I England så er det runde i Premier League og vi har 6 kamper der før vi går inn i det nye året. Vi har tre kamper fra La Liga også å velge i. 

Brighton - Arsenal  H 3.40
Vi velger oss kampen mellom Brighton and Hove Albion og Arsenal fra Premier League som vår hovedkamp i dag. Brighton har gjort sine saker bra i denne sesongen og ligger på 7.plass med 24 poeng. Arsenal topper tabellen med 40 poeng. Oddsen på kampen: H 3.40, U 3.50 og B 2.05. Brighton er et vanskelig lag å møte, noe Manchester City fikk erfare da de tapte 3-1. Arsenal har bare tapt en kamp på de 15 kampene de har spilt til nå. Hvis det er noen som kan klare å ødelegge for "The Gunners" så er det Brighton. Vi tar en sjanse i vårt siste tips og tipper hjemmeseier til 3.40 i odds. Godt Nyttår til alle fra oss i Hordalandsfotball.

Andre forslag
Bournemouth - Crystal Palace  B
Real Sociedad - Osasuna  H

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

oddsen