Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 28.desember

Det er ikke det største utvalget denne onsdagen på oddsen, men vi har funnet noen spill til dere. I tillegg er det pene penger å hente i Lotto denne kvelden.


Vant du ikke i Eurojackpoten i går så er det nye muligheter i Vikinglotto i dag. 108 millioner kroner skal finne en ny eier. Føler du at du har dagen så kan det kanskje lønne seg å levere en kupong. På Oddsen så er det flere land som melder seg på igjen med fotball. Det er runde i Frankrike, Skottland og noen enkelt kamper fra øverste nivå i en del andre land.

Leeds  - Manchester City (hcp Leeds O 1.5 mål) Ja 3.75
Vi velger oss kampen mellom Leeds United og Manchester City i Premier League. Leeds ligger på 15.plass med 15 poeng. City ligger på 3.plass med 32 poeng. Det er stor forskjell i prestasjonene til de to lagene. Felles har de at begge tapte sin siste seriekamp før VM pausen. Oddsen på kampen: H 9.00, U 5.70 og B 1.28. City er storfavoritt og man må nok regne med at det går den veien med City seier. Vi ønsker oss bedre odds og satser på handikap spillet, "Leeds scorer over 1,5 mål ". Det gir 3.75 i odds. Kampstart kl. 2100.

Andre forslag
Kilmarnock FC - Aberdeen FC  B
Brest - Olympique Lyonnais  B

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

oddsen