Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 29.desember

Det er runde i den engelsk fotball lavere divisjoner denne torsdagen. Derfor er utvalget litt bedre enn vi kunne frykte i denne dagen.


Vi nærmer oss slutten av året men fortsatt spilles det fotball i en del land. Utvalget i dag består av runde i Championship i England og en del kamper derfra på lavere nivå også. Vi har også noen enkelt kamper fra andre ligaer i Europa på høyeste nivå.

Wigan - Sunderland B 2.55
Vi velger oss kampen mellom Wigan og Sunderland i Championship som vår hovedkamp i dag. Wigan ligger på nestsisteplass med 24 poeng. Sunderland ligger på 9.plass med 34 poeng. Formutviklingen til disse to lagene er nokså motsatt. Etter VM pausen har Wigan tapt to og spilt en uavgjort. Sunderland har en seier, en uavgjort og ett tap. Seieren kom i sist kamp og de  kan klatre på tabellen hvis de slår Wigan i denne kampen. Oddsen på kampen: H 2.50, U 3.10 og B 2.55. Vi tror Sunderland vinner denne kampen til brukbare 2.55 i odds. Kampstart kl. 2045.

Andre forslag
Blackburn Rovers - Middlesbrough FC  B
Real Betis - Athletic Club Bilbao  B

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

oddsen