Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 30.desember

Det er årets nest nest siste dag. Denne fredagen er det penger å hente på Lotto, mens det er et lite utvalg av kamper på oddsen også.


I dag er det trekning i Eurojackpot og det er den siste i dette året for dette lotteriet. 220 millioner skal finne nye eiere. Så kunne du tenke deg å starte det nye året med noen kroner på konto så kan det kanskje være lurt å levere en kupong. Oddsen byr på mye bra fotball i dag. Det er nok en del kamper som normalt ville gått lørdag som går i dag i stedet for. 

Celta Vigo - Sevilla U 3.30
Vi velger oss kampen mellom Celta Vigo og Sevilla i La Liga i Spania som vår hovedkamp i dag. Celta Vigo ligger på 16.plass, like over nedrykksstreken med 12 poeng. Sevilla ligger på 18.plass med 11 poeng. Lagene vinner knapt kamper, det går helst i uavgjort og tap for tiden. Oddsen på kampen: H 2.15, U 3.30 og B 3.30. Vi tror lagene fortsetter trenden med uavgjort kamper. 3.30 i odds er ikke å forakte.  Kampstart kl. 1915.

Andre forslag
Swansea-  Watford   H
West Ham United - Brentford  U

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

oddsen