Første stikk til Sund

Treningskampene foran 2024 sesongen er i gang. De fleste kampene snødde bort denne helgen, mens fredagens treningskamp mellom Sund FK og Mathopen ble spilt som planlagt i Sotrahallen.

Sund FK og Mathopen møttes til årets første treningskamp. Kampen startet jevnt mellom klubbene. Mathopen fikk den første skikkelige sjansen, men det var Sund FK som scoret først. Etter at laget hadde en ball i tverrliggeren og presset til Sund økte utover i omgangen, så setter Mathias Ro inn 1-0, før Petter Sørensen dobler for de helhvite. Dermed leder laget fra Skogsvåg 2-0 til pause.

Fem minutter etter hvilen reduserer Mathopen ved måltyven Kristian Rivedal. Begge lag har sine sjanser etter dette, men Mathopen kommer nærmest med et skudd i treverket. Sund tar over på slutten, men laget løper litt for mye i offside i kampens siste fase. Det hele ender med 2-1 med Sund FK.