KFUM i pausen i generalprøven borte mot Grei 2024. Foto: Andreas Kristoffer Berge / Kvinneidrett.no / Sportskollektivet

De nyopprykkede imponerte i avdeling 3

Første serierunde er over og vi oppsummerer runden for 2.divisjon avdeling 3.

KFUM - LSK Kvinner 2: 2-1 (0-0)

Det var målløst mellom KFUM og LSK Kvinners rekruttlag til pause lørdag, men etter hvilen fikk KFUM et drømmeminutt. Først sørget Marie Nygaard-Damm for 1-0, før Ingeborg Stenvold satt inn 2-0 minuttet senere. Jenny Oline Strøm reduserte for LSK Kvinner 2, men til ingen nytte. KFUM tok til slutt en 2-1-seier i serieåpningen.

Steinkjer - Medkila: 4-1 (3-0)

Nyopprykkede Steinkjer fikk en drømmeåpning på 2.divisjon. Ane Troset Saur satt inn 1-0 kvarteret ut i kampen, før Paloma Rosa Grøndal økte til 2-0 etter halvtimen. Amanda Østvik  la så på til 3-0 like før pause, mens Eva Charlotte Bang økte til 4-0. Medkila fikk en redusering ved  Sarah Martinussen fem minutter før slutt, men det ble med en 4-1-seier til Steinkjer.

Rosenborg 2 - Molde: 2-2 (0-0)

Rosenborgrekruttene tok imot Molde. Moldenserne er kjempestore favoritter til opprykket, men borte mot RBK 2 fikk de det tøft. Karna Sæther Sødahl sendte trønderne i ledelsen 58 minutter ut i kampen før Molde snudde kampen.  Eivor Ulvund fikset 1-1 66 minutter ut i kampen før Sanna Andersen Mahle sendte Molde i føringen etter 73 minutter. RBK 2 ga seg dog ikke og ett minutt før full tid fikk de straffe. Den satt Karine Ornæs Midjo i mål og kampen endte 2-2.

Lillestrøm - Mjølner: 4-1 (2-0)

Det ble en god seriestart for nyopprykkede Lillestrøm. Først fikset Dorthea Mørkved Glorud 1-0, før Emilie Sagen la på til 2-0 to minutter senere. Et resultat som også sto seg til pause. Etter hvilen brukte Silje Kittilsen kun ett minutt før hun la på til 3-0. Malin Hansen Juliussen reduserte for Mjølner, men Lillestrøm var ikke ferdigscoret. Melisa Marie Sutton Ranvik fastsatte sluttresultatet til 4-1 syv minutter før slutt.

Tiller - Krokelvdalen: 2-0 (1-0)

Sanna Elida Høeg sørget for en drømmestart for Tiller da hun satt inn 1-0 ti minutter ut i kampen. Krokelvdalen holdt dog unna lenge etter åpningsmålet og det sto 1-0 til pause. Etter hvilen sto det fortsatt 1-0 helt til 90. minutt. Da fikset  Sandra Aardahl Gulstad 2-0-målet og Tiller startet sesongen med tre poeng.