Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Bergen Nord startet med seier

Det ble etterhvert en klar seier til Bergen Nord da klubben fra Salhus hadde besøk av Vadmyra i dagens vinterseriekamp.


Det var klar for vinterserie i stormkastene i Salhus denne søndagen. Bergen Nord var verter for Vadmyra. Hjemmelaget dominerte den første omgangen og laget hadde et større antall sjanser som ikke ville i mål. Vadmyra hadde en meget stor dobbelsjanse på et frispark midtveis i omgangen, men det forble målløst til pause.

Etter hvilen kommer målene til hjemmelaget. Debutanten Mari Heggholmen ordner 1-0 til vertene. Målgarantisten Jeanette Næss Brurås  øker til 2-0 like etter. Dermed var spissen i gang også denne sesongen. Hun scorer to kjappe mål til like etterpå. Dermed blir det hat-trick på spissen som hadde en god håndfull med muligheter før pause.
Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball
Med gode ti minutter igjen fastsetter Marianne Vihovde seieren til 5-0. Dermed får Bergen Nord den starten de ønsker på årets vinterserie. Under kan dere se litt bilder fra oppgjøret. Album fra kampen kommer i morgen.

Bildeserie
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

Bergen Nord Vadmyra