Vinterseriekamp Minde -Telavåg

Søndag kveld ble det spilt vinterseriekamp mellom Minde - Telavåg. Her kan dere lese kort om kampen og se litt bilder.

Søndag kveld tok Minde i mot Telavåg til duell i vinterserien. Hjemmelaget spiller i avdeling B, gruppe 4 denne sesongen. Kampen stod om gruppeseieren. Hjemmelaget kom best i gang. Alexander Torvestad ga hjemmelaget ledelsen etter en god halvtime. Det ble også stillingen til pause.

Etter hvilen var det kjapt balanse i kampen. Eirik Fjereide utliknet for gjestene. Dermed 1-1 etter 47 minutter. Etter en god time satte Sondre Bjordal inn 2-1 på straffe for vertene. Helt på tampen av kampen setter Pål Methlie inn vinnermålet til Minde. Dermed vinner laget 3-1 og klubben er vinneren av puljen.

Se en liten billedserie under, eller hele albumet HER.