Lyngbø damene best i regnet

Det ble en klar 5-2 seier til Lyngbø damene i vinterseriekampen i regnet med Bremnes damene tirsdag kveld.

Det var klart for Vinterserie 2024 da lagene møtte til kamp. Lite minnet om vinter da regnet stjal showet mellom lagene. Lyngbø damene har et sterkt mannskap og klubben ønsker å være med i toppen i år igjen i den lokale 3.divisjonen. Dermed hadde Bremnes en tøff oppgave for hånden.

Kampfakta:
Hjemmelaget tar ledelsen 1-0 ved Dina Hellebust Hegerberg etter kun frem minutter. Vertene scorer to ganger til før pause. Først på et slevmål, før Ingrid Elizabeth Menzies øker til 3-0. Det er også stillingen halvveis.

Etter hvilen laget Bremnes spenning i kampen igjen. Laget reduserer to ganger. Den første scoringen kommer etter en times spill ved  Anna Engseth Lie, så setter Julie Innvær inn 3-2 med femten minutter igjen å spille. De to nyankomne Lyngbøspillerne, Live Aak og Andrea Broholm, scorer to til for vertene på tampen av kampen som da vinner oppgjøret 5-2.