Tasta vant på Karmøy

Det ble en kamp hvor serielederen Tasta kontrollerte inn seieren 32-19

Tasta kom til kampen som klare favoritter. Gjestene ledet tabellen før denne kampen og klubben hadde favorittstempelet mot et Åkra lag som kjemper på den nedre halvdelen.

I den første omgangen stakk Tasta i fra start. Gjestene scoret på sine muligheter, mens de mørkeblå vertene slet med å omsette sine sjanser i mål. Det ga 5-1 til Tasta og 11-5 i innledningen av kampen. Til pause ledet gjestene med 16-10.
Hjemmelaget slet med å score på sine sjanser også etter hvilen og Tasta sin keeper ble spilt bedre og bedre av hjemmelaget. De fortsette å sette sine sjanser og klubben dro i fra igjen. Vertene ble litt småfrustrerte og det unge hjemmelaget måtte se seg slått av et langt bedre lag.  Bortelaget vant med 32-19 og det ble litt damer mot jenter i perioder i denne kampen.
For hjemmelaget ble Theresa Lataza toppscorer med sine syv mål, mens Kaja Sund satte åtte mål for gjestene. Under kan dere se litt bilder fra kampen. Album kommer.