FK Fyllingsdalen vant på Karmøy

I dag spilte FK Fyllingsdalen treningskamp borte mot FK Haugesund damene. Det endte med seier til laget fra Bergen.

FK Fyllingsdalen hadde tatt turen fra Bergen til storhallen på Karmøy. Der ventet FK Haugesund som motstander. Lagene er begge klare for 1.divisjon denne sesongen, så dermed fikk lagene testet seg en måned før seriestart.

Kampen starter med at FK Haugesund har mye ball, mens det er FK Fyllingsdalen som har sjansene. Det er derimot hjemmelaget som tar ledelsen 1-0 på et langskudd. Ikke mange minuttene senere er det 1-1. Etter utlikningen kommer FK Fyllingsdalen langt bedre med i kampen og laget scorer to ganger til før hvilen. Hjemmelaget hadde ballen mye, men FK Fyllingsdalen er kjappere og mer effektive enn vertene i denne omgangen.
Etter pause kommer FK Haugesund tilbake med sin 2-3 scoring kun ti minutter ut i omgangen. Med 10 minutter igjen på klokken avgjør FK Fyllingsdalen kampen til sin fordel. De lilla vinner dermed kampe med 4-2. For FK Fyllingsdalen scoret Malin Røyset Johannesen (2),  Marion Mannes Haugland og Julie Belden Rasmussen. Kristine Nybru og Mathea Fidjeland scoret for hjemmelaget.
Under litt bilder fra kampen. Album kommer.