Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Sportskollektivet 13.desember

Det er tirsdag og den første semifinalen i VM skal spilles denne dagen. I tillegg er det penger å hent i Lotto. Sjekk hva vi har til dere denne dagen.


I dag er det trekning i Eurojackpot. Potten er under oppbygging igjen etter at en heldig vinner tok den sist fredag. Nå er det 105 millioner i førstepremiepotten og man kommer jo et stykke med det, men da må man levere en kupong. Oddsen i dag byr på en semifinalekamp i fotball VM. Argentina møter Kroatia, eller så er utvalget noe magert med en del kamper fra lavere divisjoner i England.

Argentina - Kroatia U 3.25
Vi velger oss nevnte finalekamp i fotball VM, Argentina mot Kroatia som vår hovedkamp i dag. Vi tar oddsen først: H 1.87, U 3.25 og B 4.40. Argentina har vært overbevisende i dette VM, spesielt Lionel Messi sitt fantastiske spill. Kroatene er ikke enkle å møte og vil nok bite godt fra seg. Vi tror det blir uavgjort og ekstraomganger i denne kampen til bra odds på 3.25. Kampstart kl. 2000.

Andre forslag
Bristol Rovers - Milton Keynes Dons  H

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

oddsen