Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spillforslag 8.mai

Det er søndag og oddsen inneholder en rekke spennende spillobjekt denne dagen. Sjekk ut mer hva vi har funnet til dere denne søndagen.


Vi håper noen hadde lykken med seg på spill i går . Vi gir oss ikke og kommer  med nye forslag også i dag. Oddsen byr kamper på kvinnesiden  i dag. Det er Toppserien og 1.divisjon der det spilles. Eliteserien og OBOS ligaen har også runde i dag og det gir oss en del å velge mellom i tillegg til alt det utenlandske.

Vålerenga  - Brann Kvinner U 3.60
Vi velger oss kampen mellom Vålerenga og Brann Kvinner i Toppserien som vår hovedkamp i dag. Det er Norges to beste lag som skal møte hverandre. Begge lag har 7 seire og 21 poeng. Vålerenga leder tabellen med noe bedre målforskjell. Det er disse oppgjørene som er definerende for hvor man havner til slutt på tabellen. Oddsen på kampen: H 2.25, U 3.60 og B 2.55. NT har troen på en vinner her, ikke vi. Vi tror det blir poengdeling til gode 3.60 i odds. Begge lag vil nok være passe fornøyd med det i et oppgjør som nok blir jevnt. Kampstart kl. 1500.

Andre forslag
Ham Kam – Ålesund B
Jerv – Tromsø  H

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

oddsen