Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spillforslag 4.november

Vi går inn i en ny spennende helg. Denne fredagen er det store penger som venter i Lotto. Sjekk hva vi har på oddsen til dere denne dagen.


I dag er det trekning i Eurojackpot. Potten er nå på rekordhøye 1,22 milliarder kroner. Ufattelig mye penger som venter på ny eier. Da er det bare å prøve lykken med en kupong. Vi nærmer oss helg, men først skal vi se på oddsen denne fredagen. Utvalget består stort sett av enkelt kamper på høyeste nivå  fra de europeiske ligaer.

Aberdeen - Hibernian H 2.40
Vi vender blikket mot skotsk fotball og velger oss kampen mellom Aberdeen FC og Hibernian FC i skotsk Premiership. Vanligvis er det de to store i Skottland, Celtic og Rangers som er i fokus, men nå er det nivået under vi skal se på. Hjemmelaget ligger 4.plass med 19 poeng. Hibernian ligger på 3.plass med 20 poeng, men har en kamp mer spilt enn dagens motstander. Begge lag står med tre tap og tre seire på sine 6 siste kamper. Det er nesten 10 poeng opp til de to store i skotsk fotball på de to første plassene. Oddsen på kampen: H 2.40, U 3.25 og B 2.50.  Vi tror Aberdeen drar fordel av hjemmebane og vinner dette oppgjøret til brukbare 2.40 i odds. Kampstart kl. 2030.

Andre forslag
Girona - Athletic Club Bilbao  B
AC Horsens - Randers FC   B

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

oddsen