Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spillforslag 24.oktober

Det ble en innbringende dag for de som fulgte oss. TIL 2020 sin seier i snøen ga alene over 5.00 i odds. Sjekk hvilket tips vi har til dere i dag.


Det er ny uke og nye muligheter i spillverden. Ingen lotteri spill i dag, så vi satser på Oddsen. Utvalget er bra, riktig nok ingen norske kamper, men våre nordiske naboer spiller kamper på topp nivå i dag. Vi har også en del enkelt kamper fra de andre europeiske ligaer å velge i.

Gøteborg - AIK B 2.15
Vi velger oss kampen mellom Gøteborg og AIK i Allsvenskan som vår hovedkamp i dag. Gøteborg ligger på 8.plass med 39  poeng. Resultatene i det siste har vært dårlige. 5 tap og bare 1 seier på de 6 siste kampene sier sitt. AIK ligger på 5.plass med 47 poeng og har gjort det en del bedre enn sin motstander. De måtte riktig nok gi tapt for Häcken i sist serierunde, men de har jo været rimelig suverene så langt i år. Vinn er AIK denne kampen kan de kanskje nærme seg Djurgården på andreplass med 51 poeng. Det gir spill i Europa til neste sesong. Oddsen på kampen: H 2.85, U 3.35 og B 2.15. Vi tror AIK vinner denne kampen til beskjedne 2.15 i odds. Kampstart kl. 1910.

Andre forslag
Celta Vigo - Getafe  H
Sirius - Kalmar B

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

oddsen