Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spillforslag 12.november

Det er helg og den siste helgen før VM begynner. Derfor er det et spennende utvalg på Oddsen denne lørdagen. Sjekk hva vi har til dere denne lørdagen.


I dag er det trekning i Lotto. Det er 14 millioner kroner i førstepremiepotten denne lørdagen. Så føler du at du har vinnerlykken i dag så er det bare å levere inn en kupong. Oddsen i dag har ingen norske kamper. Eliteserien avsluttes i morgen. Det er helst over Nordsjøen det foregår og da på alle nivåer. Utvalget er formidabelt for å være i november. 

Newcastle - Chelsea H 2.20
Vi velger oss kampen mellom Newcastle og Chelsea i Premier League som vår hovedkamp i dag. Newcastle ligger på 3.plass med 27 poeng i serien så langt. De har en uavgjort og fem seire på sine 6 siste kamper. Det gjør at de er en seriøs utfordrer til City og Arsenal. Det er bare 5 poeng opp til City. Chelsea ligger på 7.plass med 21 poeng. De har falt noe av etter to strake tap. Oddsen på kampen: H 2.20, U 3.30 og B 3.00. Vi tror Newcastle sine oljepenger nok en gang gjør utslaget og at de vinner dette oppgjøret til beskjedne 2.20 i odds. Kampstart kl. 1830.

Andre forslag
TSG Hoffenheim - VfL Wolfsburg  H
West Bromwich Albion - Stoke City  H

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

oddsen