Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spillforslag 1.mai

Det er søndag og en rekke norsk kamper på programmet denne dagen. Vi har sett på spillene og funnet frem noen spennende dueller.

Vi håper flere hadde lykken med seg på lørdagens odds og Lotto. Oddsprogrammet 1.mai byr på cupfinale mellom Bodø/Glimt og Molde. Dette er fjorårets cup så det kommer en finale til på slutten av året også. Ellers så er utvalget bra i dag med mye norsk fotball.

Bodø/Glimt - Molde H 2.05
Vi velger oss nevnte cupfinale som vår hovedkamp i dag. Det har vært mye støy rundt Bodø/Glimt de siste ukene, sist med kapteinen Saltnes sin 2 kampers karantene for en episode på banen mot Viking. Han spiller derimot her, da det er i serien han soner. Glimt ligger på 3.plass så langt i serien. Molde har ikke kommet helt i gang med årets sesong slik de har planer om, og ligger på 5.plass så langt. Men det er bare spilt 4 kamper i årets serie, men denne kampen er cup og det er dagsformen og kløkt hos trener teamene som avgjør her. Oddsen på kampen: H 2.05, U 3.60, B 3.30. Vi tror Bodø/Glimt er så pass profesjonelle at de siste ukers støy ikke virker inn på lagets innsats og at de vinner denne kampen til noe beskjedne 2.05 i odds. Kampstart kl . 1600.

Andre forslag
Rayo Vallecano - Real Sociedad  B
Sotra – Fløy  H

Les mer om:

oddsen
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.