Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 9.oktober

Det er søndag og en rekke spennende kamper å se nærmere på. For de som ønsker å se fotball er det mange spennende kamper.


For de som ikke vant på spill lørdag så er det nye muligheter på oddsen i dag. Ikke like mye norsk fotball i dag , men vi har kamper fra øverste hylle. Kvinnene er ikke med i dag heller. Utenlands så finner vi mye bra å spille, ikke minst i Premier League og de andre store ligaene i Europa.

Rosenborg - Vålerenga (hcp: Begge scorer/Vif vinner) Ja 5.00
Vi velger oss kampen mellom Rosenborg og Vålerenga i Eliteserien som vår hovedkamp i dag. Rosenborg ligger på 3.plass med 44 poeng. Vålerenga ligger på 5. plass med 42 poeng. Vinner gjestene her så går de forbi hjemmelaget på tabellen. Rosenborg har bare vunnet tre av de 6 siste kampene sine. Vålerenga har 5 seire og ett tap på sine 6 siste kamper. Oddsen på kampen: H 1.97, U 4.00 og B 3.20. Vi velger oss handikap varianten, Vålerenga vinner og begge lag scorer til hele 5.00 i odds. Vi regner med det blir en del mål i kampen, begge lag scoret fire mål i forrige serierunde. Kampstart kl. 1900.

Andre forslag
Viking - Lillestrøm  H
Crystal Palace - Leeds   H

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

oddsen