Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 9.november

Det er ny dag med spennende kamper på programmet denne onsdagen. Sjekk ut hva vi har funnet til dere denne dagen.


I dag er det trekning i Vikinglotto og det er 31 millioner kroner i førstepremiepotten som venter på nye eiere. Skulle du komme på andre plass så venter det 3,7 millioner kroner på deg. Skal du vinne må du derimot levere inn en kupong. Oddsen i dag har ingen norske kamper. Det er runde i Bundesliga og en del enkeltkamper fra de andre ligaer som vi vanligvis ser på. I England er det EFL cup og mange av de profilerte Premier League lagene er i aksjon. EFL cupen er vel den laveste rangerte cupen i England så man må regne med at det er reservenes fest aften dette.

Wolverhampton - Leeds United B 2.75
Vi velger oss kampen mellom Wolverhampton og Leeds i EFL cupen som vår hovedkamp i dag. Vi må regne med at lagene preges av reserver og ungdommer fra akademiene til de respektive klubber. Det hjelper ikke å se til tabellplasseringer i serien med tanke på utfallet av denne kampen. Oddsen på kampen: H 2.15, U 3.30 og B 2.75. Leeds har hatt en del fremadstormende ungdommer i klubben og vi tror de vinner denne kampen til brukbare 2.75 i odds. Kampstart kl. 2045.

Andre forslag
Mallorca - Atletico Madrid  B
Schalke 04 - FSV Mainz  B

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

oddsen