Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 9.juli

Det ble treff på alle tre spillene fredag. Hovedspillet alene ga pene 3.00 i odds. Sjekk ut hva vi har denne lørdagen til dere.

Endelig helg og nye muligheter i spillverden. Herlige treff for de som fulgte alle våre forslag fredag. Vi har en del norske kamper i dag. På herresiden er det kamper fra og med Norsk Tipping liga og oppover. På kvinnesiden er det EM finale i U 19 mesterskapet og der skal Norge møte Spania. Norge har prestert bra i dette mesterskapet og det blir et spennende oppgjør. Ellers så går gruppespill kampene i EM for de voksne kvinnene,  Portugal møter Sveits og Nederland møter Sverige. For de som ikke liker noe av dette så har vi et stort utvalg i Skotsk ligacup også denne lørdagen.

Nederland - Sverige U 3.35
Vi velger oss EM kampen mellom Nederland og Sverige som vår hovedkamp i dag. Begge lagene er det knyttet forventning til skal gjøre det bra i dette mesterskapet. Sverige fikk seg en kalddusj før mesterskapet med tap for Norge i en oppkjøringskamp. Nederland var som Sverige rimelig suveren i gruppespillet før EM . Oddsen på kampen: H 2.75, U 3.25, B 2.50. Sverige knapp favoritt hos NT. Vi satser på en U i denne kampen mellom to jevnbyrdige motstandere til 3.35 i odds. Kampstart kl. 2100.

Andre forslag
Spania kvinner U 19  - Norge kvinner U19   B
Portugal (Kvinner) - Sveits (Kvinner)  B

Saken fortsetter under annonsen.
[annonse]

Les mer om:

oddsen
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.