Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 9.desember

Enorme penger i Lotto-potten denne fredgen. Vi har også to VM kamper som er spillbare. Meget pen odds på vårt hovedspill denne fredagen.


I dag er det trekning i Eurojackpot. 783 millioner kroner skal finne nye eiere. Kanskje det blir du som vinner denne julepresangen? Det finner du først ut ved å levere en kupong. Oddsen i dag byr på mer VM fotball. Kroatia møter Brasil og Nederland møter Argentina i åttendelsfinalene. Ellers så er det runde i kinesisk Super League og en del kamper fra lavere divisjoner i fra de europeiske ligaer. 

Nederland - Argentina H 3.55
Vi velger oss kampen mellom Nederland og Argentina i fotball VM som vår hovedkamp i dag . Vi tar oddsen først: H 3.55, U 3.10 og B 2.20. Argentina hadde en litt dårlig start på VM, men det har tatt seg opp nå. Nederland har også overbevist ved å gå til åttende dels finalen. Vi tror det blir en jevn kamp, men at det nederlandske mannskapet er noe hvassere og vil vinne denne kampen. Oddsen på 3.55 er meget bra. Kampstart kl. 2000.

Andre forslag
Kroatia - Brasil , handikap , Richarlison scorer, 2.45 i odds.

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

oddsen