Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 9.august

Det er mye Europacup og ikke minst en stor pott som venter i Eurojackpot denne dagen. Sjekk hva vi har til dere denne tirsdagen.


Det er trekning i Eurojackpot i dag og det er 359 millioner friske kroner i potten i dag. Så har du planer om ordne litt på budsjettet så kan en innsats her kanskje lønne seg. Oddsen i dag er internasjonal av seg. Det går i kvalifisering til Champions League. Vi har et norsk lag med, Bodø Glimt. De skal møte Zalgiris borte i dette returoppgjøret. Ellers på menyen så er det EFL cup i England. Innledende stadier der de beste lagene ikke er kommet med ennå, men mange kjente lag med.

Rangers - St.Gilloise B 4.40
Vi velger oss kampen mellom Rangers og Union St .Gilloise i kvalifisering til Champions League gruppespill. Vi var heldige med vårt tips i den første kampen. Belgierne vant 2-0 hjemme. Ingen tvil om at de var undervurdert i den kampen. Oddsen på kampen: H 1.70, U 3.60 og B 4.40. Rangers etter at Steven Gerrard forlot de er ikke av det kvalitetslaget  som man skulle forvente. Vi satser på at Union St. Gilloise vinner også denne kampen til meget gode 4.40 i odds. Kampstart kl. 2045.

Andre forslag
PSV Eindhoven – AS Monaco  H
VMFD Zalgiris Vilnius - Bodø/Glimt  B

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

oddsen