Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 8.oktober

Det er lørdag og en rekke spennende kamper å spille på. Sjekk ut hva vi har til dere.


I dag er det trekning i Lotto. Og da det ikke var noen som tok topppremien sist lørdag så er potten dobbelt så stor denne lørdagen. Over 30 millioner er det i førstepremiepotten. Så ønsker du å vinne så må du levere en kupong. Vi er kommet et stykke ut i oktober og den norske fotballsesongen er på hell. De siste serie rundene nærmer seg og det skal avgjøres hvem som skal rykke opp eller ned. Så vi har mye norsk fotball på oddsen i dag og da på herresiden. Det går fra Norsk Tipping ligaen og opp til Eliteserien. Kvinnene er opptatt med landslagsfotball for tiden.

Brighton - Tottenham U 3.35
Vi velger oss kampen mellom Brighton og Tottenham som i Premier League som vår hovedkamp i dag. Brighton ligger på 4.plass med 14 poeng. Tottenham på 3.plass med 17 poeng. Brighton klarte uavgjort mot Liverpool i sist seriekamp, mens Tottenham måtte gi tapt for serieleder Arsenal i sin siste kamp. Så vi forventer et tøft og jevnt oppgjør. Oddsen på kampen: H 2.65, U 3.30 og B 2.45. Vi tror det går mot en uavgjort i denne kampen til gode 3.30 i odds. Kampstart kl. 1830

Andre forslag
Sevilla - Athletic Club Bilbao  B
Stord – Djerv 1919  H

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

oddsen