Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 8.november

Gårsdagens hovespill satt som det skulle til pene 3.40 i odds. Sjekk ut hva vi har til dere i dag. I tillegg er det enorme summer i Lotto.


Det var nok mange som trodde gigant summen i Eurojackpot skulle ryke på fredag , men det gjorde den ikke. Så det er fortsatt 1,22 milliarder kroner som leter etter nye eiere i trekningen i dag. Føler du at du har dagen  Ja, så kan det kanskje lønne seg å levere inn en kupong. Oddsen i dag byr på noe norsk fotball. Det er blant annet playoff kamp for opprykk til Eliteserien mellom KFUM og Kongsvinger. Utenlands så har vi runde i engelsk Championship og en  del kamper fra Tyskland, Italia og Spania på høyt nivå.

Wolfsburg - Bourussia Dortmund B 2.00
Vi velger oss kampen mellom Wolfsburg og Borussia Dortmund i tyske Bundesliga som vår hovedkamp i dag. Wolfsburg ligger på 11.plass med 17 poeng. En god rekke med tre strake seire gjør at de er på stigende kurs. Dortmund ligger på 4.plass med 25 poeng. De har og hatt en god form i det siste med tre strake seire. Det er ikke mer enn tre poeng opp til Bayern München på  1.plass. Oddsen på kampen: H 3.10, U 3.60 og B 2.00. Vi tror Dortmund vinner denne kampen. Oddsen på 2.00 er lav, men vi anbefaler å lage seg en dobbel med en annen kamp for å få bedre uttelling. Kampstart kl. 1830.

Andre forslag
Spezia - Udinese  B
Stuttgart - Hertha Berlin   H

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

oddsen