Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 8.juni

I dag er det ikke det helt store utvalget på oddsen. Vi har likevel funnet frem noen spill til dere. Husk også pene penger i Lotto-potten.

For de som ikke hadde lykken med seg i Eurojackpot i går så er det nye muligheter med trekning i Vikinglotto i dag. Det er hele 42 millioner i førstepremiepotten og de kan bli dine hvis du leverer en innsats. Oddsen i dag byr på mer landslagsfotball  og runde i den svenske Toppserien, Damallsvenskan. 

Irland - Ukraina U 3.00
Vi velger oss kampen mellom Irland og Ukraina i Nations League turneringen. Ukraina har vært opptatt med Playoff i VM-kvalifiseringen så dette er deres første kamp i denne turneringen. Oddsen på kampen: H 2.25, U 3.00 og B 3.10. NT sin odds setting har vel kanskje vurdert Ukraina som noe tomme for krefter etter en følelses ladet Playoff kamp mot Wales.  Vi satser på en poengdeling i denne kampen til gode 3.00 i odds. Kampstart kl. 2045.

Andre forslag
Wales - Nederland, handikap, Nederland vinner og holder nullen, 2,45 i odds.
KIF Orebro DFF - Hammarby  B

Les mer om:

oddsen
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.