Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 8.august

Det var en god dag for de som fulgte oss søndag. Hovedspillet gikk inn til pene 2.45, samt at en av våre andre tips også gikk inn. Ny uke og nye kamper venter denne mandagen.

Det er ny uke og ny muligheter i spillverden. Oddsen i dag har en del norsk fotball. Det er en del kamper fra helgens runde i OBOS-ligaen det er snakk om. Utenlands er det litt det samme med enkelt kamper fra helgens runder i de forskjellige land.

Sandnes Ulf - Skeid (Hcp: Ulf vinner og holder nullen) Ja 2.80
Vi velger oss kampen mellom Sandnes Ulf og Skeid i OBOS-ligaen som vår hovedkamp i dag. Sandnes ligger på 2.plass i serien med 35 poeng. Det er direkte opprykksplass. De ligger ett poeng foran Stabæk, og har en kamp mindre spilt. Skeid ligger på 14.plass og har bare 10 poeng. Dette er kvalikplass for å unngå nedrykk. Skeid overrasket i sist kamp med å slå Ranheim, en av opprykkskandidatene. Oddsen på kampen: H 1.55, U 4.20 og B 4.80. Vi tror Sandnes Ulf vinner dette oppgjøret men ønsker oss noe bedre odds. Så vi velger handikap varianten Sandnes Ulf vinner og holder nullen til 2,80 i odds. Det er greit på en mandag. Kampstart kl 1800.

Andre forslag
Grorud – Kongsvinger B
West Bromwich Albion - Watford FC  H

Les mer om:

oddsen
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.