Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 7.oktober


Det er trekning i Eurojackpot i dag og det er hele 514 millioner i førstepremiepotten. Andrepremien er på 26 millioner. Ikke verst det, men skal du vinne så må du delta.
Oddsen i dag byr på en del bra fotball, sånn like før vi går inn i helgen. Norges beste kvinner skal møte Brasil i en privatlandskamp. Det er det eneste norske  innslaget i dag. Ellers så er det på sein kveldstid en del kamper fra de forskjellige europeiske ligaer.

Norge - Brasil U 3.35
Vi velger oss landskampen mellom Norge og Brasil som vår hovedkamp i dag. Norge er rangert som nr 12 på FIFA rangeringen pr 2021. Brasil som nr. 7. Så det er nok en bedre motstander Norge møter i denne kampen. Norge har slitt med en del skader på nøkkelspillere i det siste. Det gjør det ikke akkurat enklere å slå Brasil. Oddsen på kampen: H 2.95, U 3.35 og B 2.10. Brasil må nok finne seg i å være favoritter i denne kampen. Vi tror Norge klarer en U til gode 3.35 i odds. Kampstart kl. 1900.

Andre forslag
Dundalk FC - Saint Patrick´s Athletic FC  H
Osasuna - Valencia  H

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

oddsen