Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 7.november

Det er mandag og en ny uke står for døren. Det er en travel uke i fotballverden før oppkjøringen til VM starter i midten av måneden.


Det er ny uke og vi ser på hva som er gode spill alternativer denne mandagen. Mye av den norske fotballen er ferdigspilt. Vi har en runde igjen i Eliteserien. Ellers så spilles det playoff kamper i 1.divisjon damer og OBOS ligaen. Utenlands så er det litt rester fra helgens runder som vi kan velge i. 

Midtjylland - Nordsjælland U 3.40
Vi plukker kampen mellom Midtjylland og NordSjælland i den Danske Superserien. Midtjylland ligger på 9.plass med 21 poeng. Nordsjælland ligger på topp med 31 poeng. Vi er fortsatt i grunnspillet og det knives om å komme blant de 6 beste. På 6.plass ligger Randers med 23 poeng. Med seier vil Midtjylland avansere oppover på tabellen og kan muligens gå forbi  Odense på 4.plass hvis det scores nok mål. Oddsen på kampen: H 1.95, U 3.40 og B 3.20. Selv om Midtjylland er favoritt her så tror vi det blir en U til gode 3.40 i odds. Kampstart kl. 1900.

Andre forslag
Aris Limassol FC - AC Omonia Nicosia  H
Rayo Vallecano - Real Madrid  B

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

oddsen