Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 7.mai

Endelig lørdag igjen på oddsen. Vi har funnet frem noen spill til dere, men husk at det er tidlig spillstart denne lørdagen.

Endelig lørdag og vi har en dag med mange spillmuligheter. Vi minner først om trekning i Lotto i dag. Kanskje du er den heldige i dag som stikker av med første premiepotten? Det finner du først ut ved å satse. Oddsen har et bra utvalg med norske kamper i dag. Mest fra lavere divisjoner. Dessverre ingen fra kvinnesiden i dag. Meget godt utvalg fra de europeiske ligaer også. I engelske Championship er det siste runde og da går runden på samme klokkeslett, kl. 1330. Ellers så har vi en del spennende oppgjør i Premier League, det er i innspurten der også, både topp og bunn.

Sandviken - FK Fyllingsdalen U 4.00
 Vi velger oss en kamp i Norsk Tipping Liga mellom Sandviken og Fyllingsdalen. Etter 4 kamper har Sandviken 4 poeng og Fyllingsdalen står med tre poeng. Begge lag like over nedrykksstreken. Det er tidlig i serien ennå og mye kan skje. Oddsen på kampen: H 2.40, U 4.00 og B 2.20. Vi tror det blir en U på Stemmemyren til meget gode 4.00 i odds. Kampstart kl. 1400.

Andre forslag
Bournemouth – Millwall  B
Torino – Napoli  B

Les mer om:

oddsen
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.