Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 7.juli

Det er klart for Norge sin åpningskamp i EM i England. Nord-Irland er motstanderen denne torsdagen. Sjekk våre spill her.

Vi har et bra utvalg med kamper på Oddsen i dag. Runde i OBOS-ligaen, litt Eliteserie og kanskje dagens høydepunkt, Norges beste kvinner mot Nord Irland i EM. Europa Conference League er også i gang igjen.

Åsane - KFUM U 3.60
Vi velger oss kampen mellom Åsane og KFUM i OBOS-ligaen som vår hovedkamp i dag. Åsane ligger på 11.plass med 13 poeng. Skuffende etter fjorårets gode sesong. KFUM ligger på 5.plass med 21 poeng. Det er bare 3 poeng opp til 2.plass og direkte opprykk. Åsane har to tap, en uavgjort og tre seire på sine seks siste kamper. KFUM ett tap, en uavgjort og fire seire på sine seks siste kamper. Oddsen på kampen:  H 2.80, U 3.60 og B 2.20. Åsane har vist ujevnt spill i flere kamper, men vi tror ikke KFUM vinner denne og satser på en U til gode 3.60 i odds. Kampstart kl. 1800.

Andre forslag
Start – Brann H
Kristiansund – Tromsø B

Saken fortsetter under annonsen.
[annonse]

Les mer om:

oddsen
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.