Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 7.desember

Det er onsdag og den første dagen uten VM kamper på oddsen på en stund. VI har funnet frem et spennende utvalg like vel. I tillegg er det gode penger i Lotto denne kvelden.


I dag er det trekning i Vikinglotto. Det er 68 millioner i førstepremiepotten. Så føler du at du har dagen så kan det kanskje lønne seg å levere en kupong. Deltar du ikke så vinner du ikke. Oddsen i dag har ingen VM kamper å by på, da de kommer først på fredag.  Vi har Champions League fotball og det kan kanskje være like bra. Dette er kvinnenes Champions League og vi har en del norske spillere i aksjon der. Det er tre kamper totalt i Mesterligaen for kvinner i dag.

Bayern Munchen og Barcelona
Vi velger oss kampen mellom Bayern Munchen og Barcelona fra gruppespillet i gruppe D. Bergenseren Alexsander Straus leder hjemmelaget, men måtte se seg slått hele 3-0 i den første kampen mellom disse to lagene. Barcelona leder gruppen med tre seire og 15 plussmål på kontoen. Bayern ligger på 2.plass med to seire og ett tap og 6 poeng så langt. Oddsen på kampen: H 7.50, U 4.90 og B 1.28. NT holder Barcelona som soleklare favoritter, men de skal til sør Tyskland og et rimelig kaldt møte med Bayern og over 20.000 hjemmefans. Vi tror at det kan være til deres fordel og at det holder til en U i denne kampen til gode 4.90 i odds. Kampstart kl. 2100.

Andre forslag
Rosengård – Benfica U
Stockport County FC - Charlton Athletic  H

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

oddsen