Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 7.august

Ny dag og en rekke kamper på dagens program å velge mellom. Sjekk ut hva vi har til dere denne søndagen.

Om du ikke hadde  lykken med deg på Lottoen i går så er det nye muligheter i dag, og da på Oddsen. Utvalget i dag er nesten bedre enn på lørdag. I dag så melder 1.divisjon damer og OBOS-ligaen seg på med flere kamper.  Utenlands så er utvalget i dag også bra med flere kamper i Premier League som høydepunkt for mange. 

Arna-Bjørnar - Avaldsnes H 2.45
Vi velger oss kampen mellom Arna Bjørnar og Avaldsnes i Toppserien som vår hovedkamp i dag. Ingen av lagene kommer med i sluttspillet så det er "treningskamper " frem til sluttspillet for nedrykkspuljen starter. Arna-Bjørnar ligger på 8.plass med 10 poeng så langt. Avaldsnes ligger like under på  9.plass med 7 poeng. Det er et bunnoppgjør dette, men uten den store betydningen. Det er dessverre en avgrunn mellom disse lagene og topp tre i dagens Toppserie. Oddsen på kampen: H 2.45, U 3.45 og B 2.40. Vi tror Arna-Bjørnar drar dette i land på hjemmebane til 2.45 i odds. Kampstart kl. 1500.

Andre forslag
Sogndal – KFUM  H
AaFK Fortuna – Klepp  H

Les mer om:

oddsen
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.