Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 6.oktober

Det er torsdag og en rekke med internasjonale kamper på gang. Bodø/Glimt er en av to norske lag i aksjon og de skal til London å måle krefter med Arsenal. Sjekk hva vi har til dere denne torsdagen.


Oddsen i dag byr på Europa League og Europa Conference League som hovedmeny. Vi har fremdeles to norske lag med, Molde og Bodø /Gimt.  I tillegg har vi et par landskamper på kvinnesiden, kvalifiseringskamper til VM. 

Arsenal - Bodø/Glimt (Hcp Arsenal vinner/begge scorer) Ja 2.45
Vi velger oss kampen mellom Arsenal og Bodø Glimt i Europa League som vår hovedkamp i dag. Arsenal ligger på 2.plass i puljen med 3 poeng, men de har bare spilt en kamp. 2-1 over Zurich . Bodø/Glimt leder puljen med 4 poeng. En seier og en uavgjort så langt. Dette blir en tøff kamp for Bodø/Glimt og de må ta frem sitt ypperste for å henge med her. Arsenal leder Premier League og har vist svært sterk form så langt i serien. Oddsen på kampen: H 1.18, U 6.20 og B 11.00. Ingen tvil hvor NT tror seieren går hen. Vi velger oss handikap varianten, Arsenal vinner og begge lag scorer til 2,45 i odds. Det hele kommer nok an på hvor dristige Bodø laget er til å angripe. Kampstart kl. 2100.

Andre forslag
Midtjylland - Feyenoord  U
Anderlecht - West Ham United   B

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

oddsen