Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 6.mai

Det var en meget god torsdag for de som fulgte oss. Alle tipsene satt som de skulle, så dermed er vi klare for helg. Les hva vi har til dere i dag.

Det er fredag og i dag så er det et lite "statsbudsjett" i spill i Eurojackpot. Hele 653 millioner blanke kroner kan du vinne, men da må du sette en innsats. Fredag er starten på helgen og det gir oss en del å velge i på oddsen.  De som fulgte oss torsdag hadde en meget pen dag med treff på alle tre spillene. Vi har en norsk kamp i dag, Vidar mot Åkra i Norsk-Tipping ligaen. Det er runde i irsk Premier Division i dag og en del enkelt kamper fra diverse europeiske ligaer og da på høyeste nivå. 

Genoa - Juventus  B 1.92
Vi velger oss en kamp i Serie A mellom Genoa og Juventus som vår hovedkamp i dag. Genoa ligger på nestsisteplass i serien med 25 poeng. Dette betyr nedrykk hvis ikke noe radikalt skjer. Juventus har inntatt 4.plassen på tabellen, hele 10 poeng foran Roma. 4.plassen gir plass i Champions League og da er nok årets mål oppnådd for Juventus. Oddsen på kampen: H 3.85, U 3.45 og B 1.92. Vi tror Juventus klarer å vinne denne kampen også og kanskje klatre 1.plass til på tabellen, forbi Napoli som ligger ett poeng foran de. Oddsen er på 1.92, ikke så voldsomt, men vi anbefaler å finne en kamp å kombinere denne med så får man en bedre odds. Kampstart kl. 2100.

Andre forslag
VfL Bochum - Arminia Bielefeld  H
LOSC Lille - AS Monaco FC  B

Les mer om:

oddsen
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.