Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 6.juli

Det var en en tirsdag på en vanskelig spilledag for de som fulgte oss. Her kan dere se hva vi har til dere denne onsdagen.

I dag er det trekning i Vikinglotto. Det er 96 millioner i førstepremiepotten denne gangen. Så her er det bare til å prøve lykken. Oddsen byr på et variert utvalg i dag. Det spenner fra en kamp i Eliteserien mellom Molde og Jerv. Videre har vi Bodø/Glimt i kvalifisering til Champions League mot Klaksvik. EM for kvinner begynner i dag med en åpningskamp mellom England og Østerrike.

Bodø/Glimt - Klaksvik (hcp O/U 3.5 mål) Ja 2.05
Vi velger oss Bodø/Glimt og Klaksvik i Champions League kvalifisering som vår hovedkamp i dag. Bodø laget nådde ikke opp i forrige kvalifisering, men vi  tror at de har lært og fått god erfaring med spill ute i Europa i Conference League turneringen. Klaksvik kjenner vi lite til. De leder den hjemlige ligaen på Færøyene suverent. Man må regne med at de kommer til å yte motstand selv om Bodø/Glimt på papiret er et mye bedre lag. Oddsen på kampen: H 1.07, U 8.00 og B 17.00. Sjelden har vi vel sett så klar odds på hjemmeseier. Men vi ønsker oss en bedre odds og satser på handikap varianten over 3.5 mål i kampen til 2,05 i odds. Beskjedent, men bør gå inn. Kampstart kl. 1800.

Andre forslag
Tobol Kostanay – Ferencvaros  B
Zrinjski Mostar - Sheriff Tiraspol  B

Saken fortsetter under annonsen.
[annonse]

Les mer om:

oddsen
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.