Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 6.august

Det ble en kjempesuksess for de som fulgte oss fredag. Nesten 5 i odds på hovedspillet, samt at begge de to andre spillene gikk inn til over 2.00 i odds.

Vi minner om trekning i Lotto i dag. Det er 14 millioner i førstepremiepotten. Så føler du deg heldig så kan det kanskje lønne seg å levere inn en kupong. I går ble det stor suksess med tipsene. Oddsen i dag byr på et meget rikholdig utvalg med fotball. Det aller meste er i gang igjen nå. I den hjemlige fotballen så er det vel bare 1.divisjon damer og OBOS-ligaen som ikke spiller i dag. Uten lands så er engelsk og skotsk fotball i gang igjen og det på de fleste nivåer. 

Bournemouth-Aston Villa U 3.35
Vi velger oss kampen mellom Bournemouth og Aston Villa i Premier League som vår hovedkamp i dag. Bournemouth rykket opp etter sist sesong og er tilbake i det gode selskap. Har de forsterket laget nok til å klare å hevde seg på øverste nivå? Vel, det gjenstår å se. Villa under Steven Gerrard vil nok bli bedre i denne sesongen. Den tidligere Liverpool-spilleren vil nok bevise for omverden at han kan før lag mot toppen også i Premier League slik han gjorde med Rangers i Skottland. Oddsen på kampen: H 3.60, U 3.35 og B 1.95. Nyopprykkede lag har en tendens til å bite fra seg i starten av en sesong og vi tror at det blir en U i denne kampen til gode 3.35 i odds. Kampstart kl 1600.

Andre forslag
Stabæk - Kolbotn  H
VfL Bochum - FSV Mainz  B

Les mer om:

oddsen
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.