Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 5.oktober

Hovedspillet tirsdag gikk inn. De som fulgte kunne hente ut noen pene kroner. Denne onsdagen er det igjen Mesterliga som dominerer oddsen.


I dag er det trekning i Viking lotto. Det er 69 millioner i førstepremiepotten. Andrepremien på 3,7 millioner er ikke å forakte eller. Oddsen i dag byr på lite norsk fotball, men vi har Champions League fotball og flere at stor kanonene er i aksjon i kveld. Vi har også noen kamper i engelske Championship å spille på. 

Sevilla - B.Dortmund  B 2.25
Vi velger oss kampen mellom Sevilla og Dortmund som vår hovedkamp i dag. Sevilla ligger sist i puljen med ett poeng, 1 tap og 1 uavgjort så langt. Dortmund ligger på 2.plass bak Manchester City med 3 poeng, 1 seier og ett tap plasserer de der. City virker uovervinnelige for tiden så det er kampen om 2.plassen som gjelder her. Oddsen på kampen:  H 2.80, U 3.45 og B 2.25. Vi tror Dortmund blir for sterke for Sevilla og vinner til 2.25 i odds. Kampstart kl. 2100. 

Andre forslag
Chelsea - Milan B
Preston - West Bromwich  B

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

oddsen