Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 5.november

Det er lørdag og utvalget er langt bedre enn tidligere denne uken. Vi har funnet frem noen spennende spill til dere denne lørdgaen.


Endelig helg og nye muligheter i spillverden. I dag er det trekning i Lotto. For de som ikke vant i går på Eurojackpot så er det nye muligheter i Lotto i dag. Oddsen har mye bra fotball å by på i dag. Vi har noen norske kamper med NM finale mellom Brann kvinner og Stabæk som dagens høydepunkt. Utenlands så er det full fart i de de fleste serier nå før VM i Qatar begynner.

Atalanta - Napoli B 2.20
Vi velger oss en kamp i Serie A i Italia. Oppgjøret mellom Atalanta og Napoli. Atalanta ligger på 2.plass med 27 poeng. Napoli topper tabellen med 32 poeng. Hjemmelaget har hatt en bra reise så langt. Det har bare ett tap, en uavgjort og fire seire på sine 6 siste kamper. Napoli står med 6 strake seire på sine 6 siste kamper. De gikk riktig nok på en smell med tap mot Liverpool i Champions League i midt uken, men det var det første tapet på svært lenge. Oddsen på kampen: H 3.05, U 3.50 og B 2.20. Vi tror Napoli svarer og vinner denne kampen til beskjedne 2.20 i odds. Kampstart kl. 1800. 

Andre forslag
Wolverhampton - Brighton  B
Sunderland - Cardiff  H

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

oddsen