Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 5.mai

Her kan dere sjekke ut torsdagens spilleforslag fra redaksjonen. Se hva vi har til dere denne dagen. De som fulgte oss onsdag kunne glede seg over pene spill.

Utvalget på oddsen i dag er lett blandet og ikke altfor stort. Det er derimot en del kvalitetskamper da vi går inn i de siste runder i Europa Conference League og Europa League. Noen kamper på øverste nivå fra våre nordiske naboer finner vi også.

Roma - Leicester H 2.05
Vi velger oss en kamp i Europa Conference League der Bodø/Glimts overmenn, Roma, møter Leicester hjemme. Første semifinale endte uavgjort 1-1. Nå er det hjemmekamp for Mourinhos menn og vi tror de kommer til å mønstre like bra motstand som mot Bodø/Glimt. Oddsen på kampen: H 2.05, U 3.20, B 3.35. Vi tror Roma kommer til å vinne denne kampen og gi de finalebilletten. 2.05 i odds er noe lavt, men greit å doble pengene. Man får heller kombinere denne kampen med noen av de andre forslagene våre. Kampstart kl. 2100.

Andre forslag
Salernitana - Venezia  H
Eintracht Frankfurt - West Ham United H

Les mer om:

oddsen
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.