Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 5.juli

Det er kvalifisering til Mesterligaen som dominerer på oddsen i dag, samt en kjempepott i Lotto. Sjekk ut mer her.

I dag er det trekning i Eurojackpot. Det betyr at det er hele 746 millioner som skal deles ut. En ufattelig sum selvsagt, men de kan bli dine om du leverer en kupong.
Oddsen i dag byr på kvalifiseringskamper  til Champions League. Vi skal prøve å finne noen brukbare odds der.

Malmø - Vikingur Reykjavik U 5.40
Vi velger oss kampen mellom Malmø FF og Vikingur Reykjavik i kvalifiseringen til Champions League spill 2022/23. For å ta Oddsen først: H 1.20, U 5.40 og B 10.50. Malmø har ikke innfridd i årets serie så langt. De ligger på 5.plass og har fire tap og to seire på sine 6 siste kamper. Vikingur ligger på andreplass i den hjemlige serien og har ett tap og fem seire på sine 6 siste kamper. De måtte gjennom en kvalifisering før de kommer inn i denne kvalifiseringsrunden til gruppespillet. Den kvalifiseringen vant de så vi tror laget kan bite fra seg. NT har Malmø som stor favoritt, men vi prøver oss på en liten oddsbombe med U i denne kampen til 5.40 i odds. Kampstart kl. 1900.

Andre forslag
Örgryte IS - Örebro  H
Lech Poznan - FK Qarabag  H

Saken fortsetter under annonsen.
[annonse]

Les mer om:

oddsen
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.