Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 5.august

Det ble en pen dag på oddsen torsdag for de som fulgte oss med to av tre spill som trillet inn. I dag er det start på bl.a Premier League.

Det er trekning i Eurojackpot i dag og førstepremiepotten er på ikke mindre enn 297 millioner kroner. Så er lommeboken litt slunken etter ferien så kan det være mulighet her til å fylle på. Oddsen i dag byr på start på helgens runder i fotballen. Det betyr en del singel kamper fra de Europeiske ligaer. Dessverre ingen norske kamper i dag. En milepel i dag er starten på Premier League med lokal oppgjøret mellom Crystal Palace og Arsenal. 

Crystal Palace - Arsenal (hcp Arsenal vinner begge omgangene) Ja H4.90
Vi velger oss denne kampen som vår hovedkamp i dag. Oddsen først: H 4.30, U 3.65 og B 1.77. Martin Ødegårds posisjon i Arsenal har vært hovedoppslag i media i mange måneder. De har gjort det bra i treningskamper og Gabriel Jesus inntreden i laget har skapt en optimisme i klubben. Palace har vi hørt lite om i oppladningen til seriestart, men man må gå ut i fra at de har forberedt seg godt. Vi tror Arsenal vinner denne kampen men oddsen er noe lav på hjemmeseier. Så vi velger oss en handikapvariant der Arsenal vinner begge omgangene til 4.90 i odds. De har scoret mange mål i oppkjøringen så den burde kunne gå inn. Kampstart kl. 2100.

Andre forslag
Finn Harps FC - Drogheda United FC   H
FC Den Bosch - FC Eindhoven  B

Les mer om:

oddsen
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.