Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 4.oktober

Ingen stor dag på oddsen mandag. I dag er det Mesterligarunde og vi har noen spennende spill til dere. I tillegg har vi en stor og pen pott lottokroner som venter på ny eier.


I dag er det trekning i Eurojackpot og det er 433 millioner i førstepremiepotten. Kommer du på andreplass så kan du vinne 14 millioner kroner. Det kan jo være et greit plaster på såret, men du må levere en kupong. Oddsen i dag har ingen norske kamper. Champions League gruppespill er i gang igjen og vi har runde i engelske Championship på menyen i dag.

Liverpool - Glasgow (hcp Liverpool vinner/holder nullen) Ja 1.95
Vi velger oss kampen mellom Liverpool og Glasgow Rangers i Champions League som vår hovedkamp i dag. Stillingen i gruppen ser slik ut Napoli på topp med 6 poeng, Ajax og Liverpool på 3 poeng og Rangers 0.  Selv om Liverpool har slitt i den hjemlige serien så er de stor favoritter i denne kampen. Rangers vil nok slite med å vinne mot noen av disse lagene i det hele tatt. Til det er den skotske serien for svak. Oddsen på kampen: H 1.14, U 7.80 og B 16.00. Vi velger oss handikap variant i denne kampen, Liverpool vinner og holder nullen til 1.95 i odds. Noe lav kanskje, men meget sannsynlig. Bør kunne brukes i en dobbel. Kampstart kl. 2100.

Andre forslag
Eintracht Frankfurt - Tottenham Hotspur  B
Reading FC - Norwich City  B

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

oddsen