Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 4.mai

En helt grei oddsdag i går. Litt mer beskjedent å rolig på denne dagen. Vi har noen spill vi anbefaler dere å titte litt nærmere på.

Det er trekning i Vikinglotto i dag og det er 29 millioner i førstepremiepotten. Det er bare å prøve lykken for den som føler seg heldig i dag. Oddsen har ikke det største utvalget i dag, men noen kamper finner vi . Vi har en norsk kamp, Rosenborg- Stabæk i Toppserien. Real Madrid og Manchester City skal finne ut hvem som går til finale i Champions League,  ellers så er det mest oppgjør på  lavere nivå i dag.

Real Madrid - Manchester City H 3.05
Vi velger oss kampen mellom Real Madrid og Manchester City som vår hovedkamp i dag. Det første oppgjøret endte målrikt. City vant til slutt 4-3, men nå er det bortebane og det er ikke enkelt å få med seg noe på Real Madrid sin hjemmebane. Man må regne med at det er full kok hele kampen igjennom. Oddsen på kampen: H 3.05, U 3.85, B 2.10. Vi tror Real tar seieren i dette oppgjøret til brukbare 3,05 i odds. Kampstart kl. 2100.

Andre forslag
Rosenborg Kvinner - Stabæk, handikap , Rosenborg holder nullen til 1,92 i odds.
Queens Park FC - Dunfermline Athletic FC  B

Les mer om:

oddsen
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.