Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 4.juli

Det var en meget god søndag for de som fulgte oss. Alle forslagene gikk inn. I dag har vi flere spennende kamper til dere.

Ny uke og nye muligheter i spill verden. Pen dag for de som fulgte oss søndag. Vi har en del norske kamper i dag. Det er resten av runden i OBOS-ligaen som spilles i dag. Ellers så er det litt fotball fra våre nordiske naboer Finland, Sverige og Island på menyen.

Kongsvinger-Ranheim B 2.20
Vi velger oss kampen mellom Kongsvinger og Ranheim i OBOS-ligaen som vår hovedkamp i dag. Kongsvinger ligger på 12.plass med 11 poeng. Ranheim ligger på 3.plass med 23 poeng, samme poengsum som Stabæk på 2.plass. Ranheim har en kamp mindre spilt og kan gå opp en plass på tabellen til direkte opprykksplass med seier her. Kongsvinger har tre tap, to uavgjorte og bare en seier på sine 6 siste kamper. Ranheim står med en uavgjort og resten seire på sine 6 siste kamper. Oddsen på kampen: H 2.70, U 3.75 og B 2.20. Vi tror at Ranheim vinner denne kampen til beskjedne 2.20 i odds. Kampstart kl. 1800.

Andre forslag
Sandnes Ulf - Raufoss  H
HIFK - Ilves Tampere  B

Saken fortsetter under annonsen.
[annonse]

Les mer om:

oddsen
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.